SZÍN TISZTA EGÉSZSÉG

Általános szerződési feltételek

ÜZEMELTETŐI ADATOK

Gyártó: Liquid Lunch Kft.
Ügyvezető: Morvay-Tóth Cecília
Adószám: 13083517 - 2 - 13
Bankszámlaszám: Budapest Bank 10104167 - 23165500 - 01003008
Facebook oldal: https://www.facebook.com/liquidlunch
E-mail: info@liquidlunch.hu
Telefon: +3630 788 9223 (08:00-16:00)

 

TERMÉKEK, SZOLGÁLTATÁSOK

A szolgáltató kézműves bio és nem bio zöldség-, gyümölcsturmixok préselt levek és nyersétel termékek értékesítését végzi. A honlapon minden árusított termékre vonatkozó információ megtalálható, amelyek a különböző – honlapon történő tájékozódást segítő – fülek segítségével érhetőek el. A honlapon található információk nem minősülnek sem felhívásnak, sem ajánlattételnek, csupán tájékoztató jellegűek.

Cégünk online felületen értékesíti frissen gyártott termékeit. Bio termékeink minősített bio termékek, melyet a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. tanúsít. A webáruház bio zöldség- és gyümölcs turmixokat, hidegen préselt bio zöldség leveket, valamint nem bio gyümölcs turmixokat és nyersétel termékeket forgalmaz. A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek.

A megjelenített termékek a www.liquidlunch.hu webáruházában rendelhetőek meg. A kiszállítás feltételei:

1.    kiszállítási körzet: Budapest valamennyi kerülete, Göd és Fót – az alábbi feltételekkel:
•    rendelési minimum nincs
•    a futárdíj alkalmanként 300,- forint
•    2.500,- forintos napi rendelés esetén a kiszállítás INGYENES!
2.    kiszállítási körzet: Szentendre, Vác, Budakeszi, Budaörs, Nagykovácsi és Törökbálint – az alábbi feltételekkel:
•    2.500,- forintos napi rendelési minimum
•    a futárdíj alkalmanként 500,- forint
•    8.000,- forintos napi rendelés esetén a kiszállítás ingyenes
3.    kiszállítási körzet: Dunakeszi – az alábbi feltételekkel:
•    rendelési minimum nincs
•    futárdíj nincs


A délután 16:00 óráig leadott rendelések másnap hajnalban frissen készülnek és reggel 06:00 és 13:00 óra között, jégen kerülnek kiszállításra. FIGYELEM! Termékeink a kiszállítást követően is hűtést igényelnek és 48 órán belül ajánlatos elfogyasztani őket!

A 16:00 óra után leadott rendeléseket a rendszer már automatikusan a következő napi rendelésekkel összesíti, így azok harmadnapon kerülnek kiszállításra, amennyiben az munkanapra esik.

A heti előrendelés segítségével nem csak közvetlenül másnapra lehet rendelni, hanem egész hétre előre. Csütörtök délután 16:00 órától már a következő heti ajánlat látható az oldalon.

A fizetés történhet egy összegben az első kiszállításkor, alkalmanként minden kiszállításkor, vagy elektronikusan az oldalon keresztül. A honlapon feltüntetett árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák.

A futárnak szánt információkat a megrendelés MEGJEGYZÉS rovatába lehet beírni (pl.: kapukód, csengő, megközelíthetőség, stb…).

A webáruházon keresztüli vásárlás szerződéskötésnek minősül, fenntartjuk a jogot a rendelést egészben vagy részben visszautasítani.

 

FELELŐSSÉG

A Szolgáltató az alábbi esetekben zárja ki a felelősségét:
-    Felhasználó a Honlapot kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy Szolgáltató nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért a szándékosan, súlyos gondatlansággal, vagy bűncselekménnyel okozott, továbbá az életet, testi épséget, egészséget megkárosító szerződésszegésért való felelősségen túlmenően.
-    Szolgáltató kizár minden felelősséget a Honlap használói által tanúsított magatartásért és hogy a Felhasználó teljes mértékben és kizárólagosan felelős saját magatartásáért.
-    Felhasználó köteles gondoskodni arról, hogy a Honlap használata során harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat sem közvetlenül, sem közvetett módon ne sértse,
-    Felhasználók által a Honlap használata során esetlegesen elérhetővé tett tartalmat (például hozzászólás, vélemények, vagy egyéb szubjektív közlemények) a Szolgáltató jogosult, de nem köteles ellenőrizni, és a közzétett tartalmak tekintetében a Szolgáltató jogosult, de nem köteles jogellenes tevékenység folytatására utaló jeleket keresni és ezekért felelősséget nem vállal.
-    Amennyiben a felhasználó a regisztráció során a kért adatokat nem a valóságnak megfelelően adja meg, vagy megsérti az ÁSZF-ben foglalt előírásokat, szolgáltató jogosult a www.liquidlunch.hu oldalról kitiltani a felhasználót.


A Szolgáltató a Honlapon található valamennyi tartalom szerzői jogai a Szolgáltatót illetik meg. Tilos ezeket a tartalmakat vásárlástól eltérő módon, dologra felhasználni. A Szolgáltató szerzői és egyéb jogainak megsértése vagy e szerződés megszegése esetén azonnal jogi eljárást kezdeményez a jogsértővel szemben. A Szolgáltató honlapjának használatával a felhasználó elfogadja, hogy az oldal tartalmának másolása vagy az itt meghatározott céltól eltérő felhasználása akkor is jogsértésnek minősül (jelen ÁSZF megszegésének), ha az esetleg nem állna szerzői jogi oltalom alatt.
A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy bíróságok vagy hatóságok előtt eljárást kezdeményezzen minden olyan személy ellen, aki a fentiek szabályokkal összefüggésben jogsértést követ el, illetve arra kísérletet tesz.


FONTOS TUDNIVALÓ

A weboldalon megjelent termékekről közölt információk nem orvosi tanácsok, azt soha nem helyettesítik. Amennyiben valamilyen betegsége, allergiája van, termékeink fogyasztása előtt konzultáljon orvossal, allergológussal!
Termékeink alapanyagai zöldségek és gyümölcsök, melyek – mint minden élelmiszer, termény – allergiát válthatnak ki.

 

A MEGRENDELÉS FOLYAMATA

Rendelni csak és kizárólag felhasználói regisztrációt követően lehet.
A www.liquidlunch.hu oldalon a vásárlási folyamat elektronikus úton lehetséges. Az online felületen kiválasztott tételek virtuális kosárba kerülnek, majd a rendelési folyamat végig vitele során a vásárlási folyamat befejeződik. A rendelésről a felhasználót a www.liquidlunch.hu oldal azonnal (legfeljebb 30 percen belül) e-mailben tájékoztatja. A visszaigazolás elmaradása esetén a felhasználó sem a termék megvásárlására, sem a kifizetésére nem kötelezhető.
A Szolgáltató és a Felhasználó között a megrendelésre vonatkozó Szerződés létrejön, amikor a Szolgáltató küld a Felhasználó részére megküldi a visszaigazoló e-mailt.

A sikeres rendelésfeladást követően a Vásárló a www.liquidlunch.hu oldalra az általa megadott felhasználónévvel és jelszóval belépve a megrendelt tételeket visszaellenőrizheti.

Rendelni a nap bármely időpontjában lehetséges.

A kiszállítási kizárólag munkanapokon történik.


FONTOS! Fenntartjuk a jogot, hogy a címkéken szereplő összetevőkön változtassunk. Ez kizárólag olyan esetben fordulhat elő, ha az alapanyagok összeturmixolása után az ital íze nem megfelelő állagú vagy ízű! Ragaszkodunk a legjobb minőséghez – ezért csak az ennek megfelelő Liquid Lunch termékeket szállítjuk ki. Amennyiben változtatni voltunk kénytelenek az eredeti receptúrán, ezt a vevő felé – legkésőbb a kiszállításkor jelezzük. Ha a változtatás a vevő számára nem elfogadható, úgy élhet a termékcsere vagy a pénzvisszafizetés lehetőségével.
A rendelés lemondására a kiszállítás napját megelőző délután 16:00 óráig e-mailben van mód az info@liquidlunch.hu e-mailcímen.

 

TERMÉKREKLAMÁCIÓ

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt vizsgálja meg! Amennyiben sérülést észlel a csomagoláson, kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a terméket! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

A helytelen tárolásból adódó problémák esetén nem vállaljuk a felelősséget. A termékeket a csomagoláson megtalálható tárolási körülmények között szükséges tartani: a Liquid Lunch termékeket hűtve szállítjuk és fogyasztásig HŰTVE TÁROLANDÓK. Mivel élő termékek, semmiféle tartósítási eljárásnak nincsenek alávetve; sem hőkezelésnek, sem vegyszeres kezelésnek, tehát a termékek nem megfelelő tárolási körülmények között hamar megromlanak. Felbontást követően minél rövidebb időn belül ajánlott elfogyasztani őket.

 

ADATVÉDELEM

Bevezető

A www.liquidlunch.hu tiszteletben tartja a felhasználók személyes adatait. Adatvédelmi szabályzatunk leírja, hogy a weboldalunkon az általad megadott személyes adatokat hogyan dolgozzuk fel és miként használjuk. Az adatvédelmi szabályzat célja, hogy megvédje felhasználóink személyes adatinak biztonságát. Az alábbiakban tájékoztatunk arról, hogy a www.liquidlunch.hu oldalon milyen személyes adatait tároljuk, leírjuk, hogy hogyan tároljuk, és mire használjuk fel azokat. A felhasználó a www.liquidlunch.hu weboldalainak és egyéb mikro-oldalainak használatával elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.

A www.liquidlunch.hu nagy gondot fordít arra, hogy megfeleljen az adatvédelmi törvényeknek. Bármilyen hagyományos vagy digitális marketing tevékenységünk az idevonatkozó törvények szerint történik.
Gyűjtött információk

A www.liquidlunch.hu által gyűjtött személyes adatok korlátozottak, és - a szolgáltatás hibátlan teljesítéséhez nélkülözhetetlen adatok kivételével - nem kötelezőek. A nélkülözhetetlen adatok a következők: név, a lehető legpontosabban megadott kiszállítási cím, telefonszám, e-mail cím. A telefonszám feltétlenül fontos arra az esetre, ha a megrendelőt bármilyen probléma esetén fel tudjuk hívni. A felhasználó által megadott adatok bármikor módosíthatók, változás esetén kérjük, azonnal frissítse.

A www.liquidlunch.hu nem gyűjt be további adatokat a felhasználó hozzájárulása nélkül, amellyel egyénileg azonosítani lehetne felhasználóinkat.

Felhasználó adatainak használata harmadik személy által
A www.liquidlunch.hu nem értékesíti és nem továbbítja a felhasználók személyes adatait harmadik személyeknek a felhasználó beleegyezése nélkül.

Kattintási út elemzése

A www.liquidlunch.hu weboldalain az IP-címeket (számítógép internetes címét) naplózzuk, hogy nyomon kövessük a felhasználó tevékenységét, miközben a felhasználó megőrzi névtelenségét. Az adatokat bizonyos trendek és statisztikák vizsgálata miatt elemezzük, például arról, hogy felhasználóink oldalunk mely részeit látogatják és ott mennyi időt töltenek. Az aktuális IP-címet kizárólag a rendelés feladásakor csatoljuk az Ön adataihoz.

Cookie-k

A HTTP-süti (általában egyszerűen süti, illetve angolul cookie) egy információcsomag, amelyet a szerver küld a böngészőnek, majd a böngésző visszaküld a szervernek minden, a szerver felé irányított kérés alkalmával. A legtöbb böngésző egyszerű szöveges fájlban vagy fájlokban tárolja a sütik tartalmát, hogy azok a böngésző kikapcsolása és újraindítása után is elérhetőek maradjanak (ezeket sütifájloknak nevezik).

Ha a böngésző visszaküld egy sütit, a kiszolgálónak lehetősége van összekapcsolni az aktuális kérést a korábbiakkal. Leggyakrabban egy adott weboldal regisztrált felhasználóinak azonosítására, „bevásárlókosár” nyilvántartására vagy látogatók nyomon-követésére használják.

Biztonság
A www.liquidlunch.hu gondoskodik a biztonságról, a webhelyünkön megadott adatok épségéről és titkosságáról, és rendszeresen frissíti a biztonsági óvintézkedéseit a legújabb technológiáknak megfelelően.
A www.liquidlunch.hu weboldalai tartalmazhatnak harmadik fél által üzemeltetett weboldalakra mutató hivatkozásokat. Ezek a hivatkozások a kényelmet szolgálják. A www.liquidlunch.hu oldalain előfordulhatnak harmadik fél weboldalaira való hivatkozások, de a www.liquidlunch.hu természetesen nem felelős ezen weboldalak tulajdonosainak és működtetőinek adatvédelmi szabályzatáért. Felhívjuk a figyelmet, hogy olvassa el minden olyan weboldalnak az adatvédelmi szabályzatát, amely személyes adatok megadását kéri.
Használati feltételek és módosítások
A www.liquidlunch.hu feladata módosulhat, kiegészülhet a jövőben, ezért a www.liquidlunch.hu fenntartja a jogot Adatvédelmi Szabályzatának saját belátása szerinti módosítására. A módosítások akkor válnak hatályossá, amikor azok megjelennek a www.liquidlunch.hu weboldalán. A felhasználók elfogadják a megváltoztatott szabályzatot azzal, hogy továbbra is használják a www.liquidlunch.hu weboldalát a módosítás időpontjában vagy azután.

Hozzájárulás
Azzal, hogy a www.liquidlunch.hu szolgáltatásait igénybe veszi, jóváhagyja a www.liquidlunch.hu információszerzési és – használati gyakorlatát az Adatvédelmi szabályzatának megfelelően. A www.liquidlunch.hu szolgáltatásának használatával elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.

Jogorvoslat

A személyes adatok felhasználásából származó panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságához lehet fordulni:
Cím:        1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Telefon:    (+36 1) 391 1400
Telefax:        (+36 1) 391 1410
E-mail:        ugyfelszolgalat@naih.hu


Adatkezelő az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben definiált fogalmakat használja jelen Adatvédelmi nyilatkozatban.


Záró rendelkezések


Adatkezelő fenntartja magának a jogot jelen Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak megváltoztatásához. Ez esetben Adatkezelő honlapján keresztül teszi közzé a változtatásokat.


Dunakeszi, 2016. január. 01.