Spenótimádó (500 ml)

Összetevők:
bio spenót, bio alma, bio avokádó, bio citrom, bio gyömbér, bio zöld tea

1 050 Ft.-

A legnépszerűbb zöld turmixok alapja a spenót. Nem véletlenül! Egyfelől nincsen annyira karakteres íze, mint például a zellernek vagy a kellevélnek, így kedvenc gyümölcseink íze dominál főként, másfelől pedig az élettani hatásai elvitathatatlanok! Mindig ügyeljünk a bio minőségre első sorban a nitrátok és a nitritek miatt!

A gyömbért - sok egyéb kiváló hatása mellett - régóta használják szíverősítőnek. Csökkenti a koleszterinszintet és megelőzi a vérrögképződést, ezáltal csökkenti az éreredetű szívbetegségek kialakulásának kockázatát is. Mivel sok káliumot tartalmaz, a gyömbér nagyon jó hatással van a szívre, a keringésre, a benne lévő mangán pedig védelmet nyújt a szív, az erek és a húgyutak számára is.

Az avokádó egy olyan univerzális növény, amely gyümölcs, zöldség és gyógynövény is egyben. Jó hatással van a szív- és érrendszeri problémákra, és vitamintartalmának köszönhetően pedig kitűnő antioxidáns.

Az alma gyümölcssav, almasav tartalma a belek és a máj működésére fejt ki jó hatást. Az alma a szervezet egészére méregtelenítő, tisztító hatású, így például tehermentesíti a vesét, csökkenti a vesekő és húgysavképződést (ezért köszvény ellen is alkalmasnak tartja a természetgyógyászat).

A citrom felpörgeti az immunrendszer működését, és eltávolítja a toxinokat a szervezetből. Kiválóan köti le a szabad gyököket, ezzel gátolva az öregedés jeleit a bőrön. A citromlé hasonló szerkezetű, mint a gyomorsav, így kiválóan segíti a gyomor emésztését. Továbbá, a citromlé segít megtisztítani a beleket úgy, hogy a méreganyagokat salakanyaggá változtatja. Mindez segíti az emésztést és a puffadás megszüntetését.

A zöld tea élénkítő hatású, alacsony koffeintartalmú, egészséges és finom. A zöld tea a legkevésbé feldolgozott teafajta, és ez tartalmazza a legtöbb antioxidáns polifenolt, azok közül is az ún. epigallokatekin-3-gallát (EGCG) nevezetű katekint, amely a zöld tea összes hasznos élettani hatásáért felelős. Másrészt a tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy a zöld tea fogyasztása megakadályozza a magas vérnyomást, és így csökkenthető a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázata. Tehát a napi 4-5 csésze tea elfogyasztása hozzájárul a keringési rendellenességek megszűnéséhez és csökkenti a kialakulásuk kockázatát. 

Napi rendelés
2018. 02. 20.
- +

termék van a kosárban

Fizetés, vásárlás
Heti rendelés
2018. 02. 19. - 2018. 02. 24.

Heti rendelés